Як швидко замаринувати кабачки по-корейськи — рецепт хрустких кабачків
Інгредієнти:
- кабачок – 500 г
- морква – 200 г
- олія – 50 мл
- сіль – 1 ч.л.
- кунжут – 1 ч.л.
- часник – 2-3 зуб.
- лимонний сік – 1 ст.л.
- червоний перець мелений – 0, 5 ч.л.
- паприка – 1 ч.л.
- мед – 2 ч.л.
- соєвий соус – 2 ст.л.
Рецепт приготування:
- Наріжте кабачки кружечками (як можна тонше), бажано молоді, щоб не було насіння всередині. Якщо у вас великі кабачки, нарізуйте їх півкільцями.
- Викладіть нарізані кабачки в глибоку миску і додайте 1 ч. л. солі. Добре все перемішайте і дайте кабачкам постояти 30 хвилин.Як швидко замаринувати кабачки по-корейськи — рецепт хрустких кабачків
- Почистіть моркву і натріть її на тертці для корейської моркви. Перекладіть моркву в окрему миску і додайте 1 щіпку солі. Перемішайте моркву і відставте її на 30 хвилин.
- Тим часом очистіть 4 зубчики часнику і пропустіть його через прес. Вилийте в часник соєвий соус, 1 ч. л. лимонного соку і додайте мед. Все перемішайте до однорідності зі спеціями: мелений гострий перець і паприку.
- Вичавіть і злийте зайву рідину з кабачків і моркви. Тепер змішайте моркву і кабачки.
- Влийте до овочів ароматну заправку. Підігрійте на сковороді 50 г рослинної олії і додайте до закуски. Все добре перемішайте і додайте до кабачків нарізану зелень, перемішайте і відправте в холодильник на 20 хвилин.
- Перед подачею прикрасьте закуску кунжутним насінням. Смачного.Кабачки по-корейськи: як швидко замаринувати кабачки по-корейськи