Як швидко замаринувати кабачки по-корейськи — рецепт хрустких кабачків

Як швидко замаринувати кабачки по-корейськи — рецепт хрустких кабачків

Інгредієнти:

  • кабачок – 500 г
  • морква – 200 г
  • олія – 50 мл
  • сіль – 1 ч.л.
  • кунжут – 1 ч.л.
  • часник – 2-3 зуб.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • червоний перець мелений – 0, 5 ч.л.
  • паприка – 1 ч.л.
  • мед – 2 ч.л.
  • соєвий соус – 2 ст.л.

Рецепт приготування:

  1. Наріжте кабачки кружечками (як можна тонше), бажано молоді, щоб не було насіння всередині. Якщо у вас великі кабачки, нарізуйте їх півкільцями.
  2. Викладіть нарізані кабачки в глибоку миску і додайте 1 ч. л. солі. Добре все перемішайте і дайте кабачкам постояти 30 хвилин.Як швидко замаринувати кабачки по-корейськи — рецепт хрустких кабачківЯк швидко замаринувати кабачки по-корейськи — рецепт хрустких кабачків 
  3. Почистіть моркву і натріть її на тертці для корейської моркви. Перекладіть моркву в окрему миску і додайте 1 щіпку солі. Перемішайте моркву і відставте її на 30 хвилин.
  4. Тим часом очистіть 4 зубчики часнику і пропустіть його через прес. Вилийте в часник соєвий соус, 1 ч. л. лимонного соку і додайте мед. Все перемішайте до однорідності зі спеціями: мелений гострий перець і паприку.
  5. Вичавіть і злийте зайву рідину з кабачків і моркви. Тепер змішайте моркву і кабачки.
  6. Влийте до овочів ароматну заправку. Підігрійте на сковороді 50 г рослинної олії і додайте до закуски. Все добре перемішайте і додайте до кабачків нарізану зелень, перемішайте і відправте в холодильник на 20 хвилин.
  7. Перед подачею прикрасьте закуску кунжутним насінням. Смачного.Кабачки по-корейськи: як швидко замаринувати кабачки по-корейськиКабачки по-корейськи: як швидко замаринувати кабачки по-корейськи