
Запечені котлети добре підійдуть тим, хто береже свою фігуру, а від м’яса відмовлятися не має бажання. Готуються вони дуже легко. Страва виходить смачна, ароматна та соковита.
Інгредієнти:
Фарш будь-який 1 кг.;
Цибуля ріпчаста 2 шт.;
Часник 2 зуб.;
Крижана вода 200-300 мл.;
Сіль;
Перець;
Улюблені спеції.
Спосіб приготування:
Ретельно перемішайте та відбийте фарш.
Поставте на всю ніч в холодильну камеру.
Наступного дня сформуйте котлети.
Деко застеліть пергаментом та змастіть олією.
Покладіть на нього котлети та запечіть у розігрітій до 200 градусів духовці.
Приємного апетиту!