
Ця ніжна запіканка сподобається всім без винятку!
Інгредієнти:
Свинина або свинячий фарш – 400 грам.
Тушкована капуста – 200 грам.
Огірок маринований – 1-2 штук (якщо дрібні, то 3 шт).
Картопляне пюре – 300 грам.
Яйце – 2 штуки.
Сметана – 1 Ст. Ложка.
Аджика – 1 чайна ложка.
Сіль – за смаком.
Як приготувати:
Підготуйте продукти: холодне картопляне пюре, тушкована капуста, м’ясо, огірки, спеції і яйця, інформує Ukr.Media.
Шматочок свинини пропустіть через м’ясорубку або подрібніть іншим зручним способом. Додайте до нього тушковану капусту, терті солоні огірки і сире яйце. Добре перемішайте і посоліть, якщо потрібно.
Холодне картопляне пюре змішайте з сирим яйцем.
Вогнетривку форму змастіть рослинним маслом. Викладіть м’ясний фарш, розрівняти ложкою. Зверху розподіліть картопляне пюре.
Змішайте сметану з аджикою. Змастіть картопляне пюре.
Запікайте в розігрітій духовці (180 градусів) приблизно 50-55 хвилин. Трохи остудіть готову запіканку, поріжте, подавайте з овочами і зеленню.