Закуска з тонкого лаваша. 11 варіантів! Її не тільки їсти, а ще й готувати одне задоволення

Розгорнути лаваш (тонкий), покласти на нього начинку і згорнути рулетиками або конвертиками. Дати настоятися  30 хвилин.
Викласти на тарілку і прикрасити зеленню. Можна нарізати скибочками.

Начинки для лаваша:

  1. 1 упаковку крабових паличок подрібнити. Додати зелень петрушки і кропу, часник і майонез за смаком. Начинка не повинна бути рідкою. Додати 100 г тертого сиру і перемішати.
  2.  200 г сиру змішати з часником, кропом. Додати майонез, перемішати.
  3. 200 г адигейського сиру розім’яти руками до крихти. Додати 100 г корейської моркви, зелень петрушки і майонез.
  4.  Банку рибних консервів в олії розім’яти. Додати 200 г тертого сиру, кропу і майонез.
  5. 300 г філе солоного оселедця подрібнити. Додати петрушку і кріп, 3 варені яйця, 2 варені моркви, натерті на тертці. Додати майонез і перемішати.
  6.  200 г шинки натерти на грубій тертці, додати 100 г тертого сиру, часник, кріп і майонез за смаком.
  7.  200 г шинки і 100 г сиру натерти на тертці. Додати 100 г корейської моркви, кріп і майонез.
  8.  3 солених огірки натерти на грубій тертці, 300 г смаженого або копченого м’яса курки дрібно нарізати, 1 болгарський перець і 2 цибулини
    дуже дрібно нарізати і пасерувати. Все перемішати, додати 2 свіжих помідори і майонез.
  9. 100 г тертого сиру змішати з 200 г обсмаженого фаршу, часником, 1 банкою білої квасолі, 1 болгарським перцем і майонезом.
  10.  200 г сиру натерти на тертці. Додати сіль, майонез і багато зелені кінзи, кропу і петрушки.
  11. 1 цибулину спасерувати на олії і змішати з 1 вареним яйцем, 2 вареними морквинами, 2 плавленими сирками (на тертці), майонезом і зеленню.
  12.  1 свіжу моркву і 2 свіжих огірки натерти на тертці. Додати 2 помідори, 2 яйця, часник, подрібнені волоські горіхи, петрушку, кріп, майонез.
  13.  200 г сиру змішати з 20 г тертого сиру, часником, майонезом і зеленню петрушки і кропу.
  14. джерело