2 яйця, 1 лимон і 200 мл кефіру – рецепт, який підкорив усіх ласунів, бо з ним НЕ ПОГЛАДШАЄШ

Жінки, які намагаються схyднути, давно змирилися з тим, що випічку з раціону харчування доведеться виключити. Але, виявляється, існує дієта, при якій можна і навіть потрібно їсти печиво, пише Интересные Факты.

Американський дiєтолог Сендорф Сігал розробив привабливий метод, як стати стрункою, заснований на низькій калорійності вівсяного печива. Рецепт печива доктора Сігала тримається в секреті, що, втім, не заважає нам експериментувати зі своїми рецептами.

Ми пропонуємо приготувати ароматне і малокалорійне лимонне печиво на кефірі. Цільнозернове борошно, мелена вівсянка, знежирений кефір і стевія замість цукру – всі інгредієнти цього рецепта підібрані з таким розрахунком, щоб не нашкодити твоїй фігурі.

Печиво на кефірі
Складові:

  • 1 лимон;
  • 100 г цільнозернового борошна;
  • 100 г меленої вівсянки;
  • 2 яйця;
  • 200 мл знежиреного кефіру;
  • 5 г розпушувача;
  • стевія за смаком;
  • цукрова пудра для прикраси (за бажанням).


Приготування:

 

  • Змішай вівсянку і борошно, додай розпушувач і стевію.
  • Додай в отриману суміш склянку кефіру і яйця. Заміси тісто.
  • Подрібни в блендері лимон разом зі шкіркою і додай в тісто.
  • Сформуй кульки з тіста.
  • Кожну кульку злегка посип цукровою пудрою і виклади на деко, застелене пергаментом.
  • Випікати печиво в розігрітій до 200 градусів духовці близько 15 хвилин.
  • Низькокалорійне і смачне печиво на кефірі готове.

 

Смачного! Обов’язково діліться рецептом з друзями!

Источник