Торт «Пікова дама» — легкий в приготуванні та дуже смачний. Господині в скарбничку рецептів

Торт «Пікова дама» дуже легкий в приготуванні та неймовірно смачний. Він стане яскравою прикрасою будь-якого свята. А поєднання сухофруктів та горіхів дуже вразить своєю оригінальністю всіх гостей.

Повідомляє годинник, із посиланням на facedobra.com

Складові:

  • Борошно пшеничне 2 скл.;
  • Цукор пісок 1 скл.;
  • Кефір 1 скл.;
  • Волоські горіхи подрібнені 1 скл.;
  • Чорнослив в’ялений 1 скл.;
  • Курага 1 скл.;
  • Какао порошок 2 ч. л.;
  • Молоко згущене 1 б.;
  • Яйця курячі 2 шт.;
  • Сода харчова 1 ч. л.;
  • Масло вершкове 200 гр.

Спосіб приготування:

В глибокій мисці збийте яйця з цукром до білої пишної маси.

Додайте кефір з погашеною в ньому содою.

Додайте просіяне борошно, какао та замісіть тісто.=

Перелийте його у підготовлену форму для запікання.

Випікайте 35 хвилин при температурі 190°С.

Міксером збийте м’яке масло до побіління й поступово додайте згущене молоко весь час збиваючи.

Подрібніть блендером горіхи та сухофрукти, додайте до крему й перемішайте.

Розріжте бісквіт на дві частини.

На блюдо покладіть перший корж, змастіть його кремом, наступним покладіть другий корж та крем.

Декоруйте торт тертим шоколадом та горіхами й поставте в холодильник на ніч.

Смачного!