Як ви зазвичай варите яйця
<
Потрібно просто залити яйця водою, поставити сотейник на вогонь, почекати ще кілька хвилин після того, як вода закипить — і все! Але от невдача: якщо яйця переварені, навколо жовтка з’являється не дуже апетитна зелена лінія.Якщо вони недоварени, жовток розтікається по всій тарілці. А це подобається далеко не всім. Ми знаємо секрет добре приготованих яєць. І ми готові поділитися ним з вами. Давайте трохи змінимо традиційний спосіб варіння.
Як зварити ідеальні яйця</
Наберіть воду в сотейник і поставте на вогонь. Почекайте, поки вода закипить. Поставте на друшляк сотейник, а в друшляк — яйця кімнатної температури.
>Накрийте друшляк кришкою і почекайте 9 хвилин.
Поки яйця готуються, приготуйте миску з крижаною водою. Через 9 хвилин перенесіть всі яйця з друшляка в миску з крижаною водою. Залиште їх так на 1 хвилину.
Дістаньте яйця з миски з водою і очистити від шкаралупи.
>
Коли ви розріжете таке яйце, побачите, що навколо жовтка немає характерної зеленої лінії, а сам жовток ще трохи вологий.
>
Хіба не такого результату ви намагалися добитися вже давно? І зовсім не потрібно гадати, якими яйця будуть в цей раз: перевареними або недовареними. Завдяки цим способом вони завжди ідеальні! Поділіться цим секретом з друзями.