
Рецепт смачної закуски до святкового столу.
Інгредієни:
- 100 гр філе оселедця;
- 5 шт відварених яєць;
- 1 шт відварений буряк;
- 1 цибулина;
- 3-4 ст.л.майонеза.
Для маринаду:
- 100 мл води;
- 1 ст.л.цукру з гіркою;
- 2 ст.л. 6% яблучного оцту;
- зелень для прикраси.
Приготування
1. Циублю дрібно нарізаємо і заливаємо 2 ст. л оцту, 100 мл. води і додаємо 1 ст.л. цукру, після чого залишаємо маринуватися на 15-20 хвилин.
2. Буряк натираємо на крупній тертці, яйця ріжемо навпіл і виймаємо жовток.
3. Жовтки розминаємо виделкою, додаємо натертий буряк (за бажанням можна додати відварену моркву, або картоплю), цибулю мариновану, з якої попередньо злили маринад, майонез, перемішуємо.
4. Половинки яєць заповнюємо начинкою, викладаємо на блюдо, зверху викладаємо скибочку філе оселедця, рикрашаємо зеленню.
Смачного!