Хоч на щодень, хоч на свято — цей салат ідеальний! Він не лише смачний та корисний, але й швидко котується, буквально за пятнадцять хвилин або ж навіть менше, адже завдяки використанню копченої грудки немає потреби заздалегідь відварювати чи запікати м’ясо. А естетичний зовнішній вигляд робить цей достойним навіть вибагливих гостей.
Інгредієнти
Замість салату айсберг також ідеально підійде пекінська капуста.
Копчену курячу грудку можна замінити відвареним або запеченим курячим філе.
І хоча пармезан в салаті ідеально доповнює смак копченої курочки, бюджетнішою альтернативою для салату є бейбі моцарела.
Рукола замінить бейбі шпинат, якщо останнього не виявилося в магазині.
Що можна додати до салату
За бажанням з рецептом салату можна поекспериментувати і додати до нього ягоди гранату або часточки мандарині для соковитості і легкої кислинки або ж обсмажене насіння чи горіхи для хрумкості.
Крім цього ви можете змінити заправки на йогуртову або медово-гірчичну, щоб кожного разу отримувати трохи інакший смак.