![](http://hodynnyk.pp.ua/wp-content/uploads/2018/04/995718fb165c1b106fb13e51ab9b962a.jpg)
Паска виходить пухка, ароматна, золотиста, наче сонечко! Цей рецепт перевірений тисячами господить.
Як позбутися від КІСТОЧКИ на ногах за 1 місяць без болючих операцій…
Пенсіонери! Не потрібно підстригати грибкові нігті! Вони виводяться просто: візьміть густий ..
Операции по удалении “шишки” можно избежать! Мажьте ежедневно ее..
Вічна молодість Софії Ротару або як за 1 місяць помолодіти на 30 років
Це рецепт паски легендарної Дарії Цвек. Печіть, не сумнівайтеся: усе вдасться!
Знадобиться:
1 кг борошна (не більше і не менше);
400 г молока;
10 жовтків;
100 г дріжджів;
200 г масла або маргарину;
300 г цукру;
100 г родзинок;
0,5 ч. ложки солі;
цедра лимона.
Приготування:
Замісити опару: дріжджі розчинити у теплому молоці, додати 100 г цукру і 200 г борошна, добре перемішати і поставити у тепле місце, щоб опара збільшилась удвоє.
Відтак додати решту цукру, жовтки, сіль і борошно, вимісити, додати родзинки, цедру. Замісити до однорідності і наприкінці влити розтоплений, але охолоджений жир.
Місити приблизно 10–15 хв, поки тісто не почне відставати від рук. Поставити у тепле місце, щоб збільшилось удвоє. Тоді його прим’яти і зачекати, щоб знову підросло.
Розкласти тісто у форми, заповнюючи 1/3 об’єму, дати знову піднятись удвоє.
Духовку нагріти до температури 200 °С. Поставити паски і через 10 хв зменшити температуру до 170–160 °С. Випікати ще 50 хв.
З цієї порції виходить 3 паски діаметром приблизно 18, 20 і 25 см.
Джерело