
Рецепт приготування дуже смачного торта.
Для приготування потрібно:
- 2 яйця;
- 1 банка згущеного молока;
- 150 г вершкового масла (можна маргарин);
- 1 склянка борошна;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 1 банка згущеного молока (для крему);
- 150 гр вершкового масла (для крему);
- 1 ст. л. какао (для крему);
- 1 ст. л. рому або коньяку (для крему).
Приготування
М’яке вершкове масло розтерти зі згущеним молоком, додати яйця, борошно і розпушувач.
Все добре перемішати, тісто має вийти не густе, як сметана.
Залежно від розміру форми, спекти 3 або 4 коржа.
Для крему згущене молоко бажано відварити протягом 1 години, щоб крем не був рідкий.
Остигнуте згущене молоко збити з маслом, додати какао і ром.
Коржі змастити кремом, а так само змастити боки у торта.
Прикрасити на свій розсуд. Дати торту постояти в холодильнику 4-6 годин.
Смачного!