Готуємо соковиті м’ясні рулетики

Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування неймовірно смачного, соковитого, м’ясного рулету.

Словами цей смак не передати, його потрібно скоштувати, щоб відчути цей чарівний смак.

Необхідні інгредієнти:

• яловичина або телятина (вирізка чи філейна частина),

• свіже сало,

• часник.

Процес приготування

М’ясо наріжте упоперек волокон товщиною приблизно у півтора сантиметра. Добре відбийте, посипте перцем, посоліть. Шматочок свіжого сала подрібніть у м’ясорубці і змішайте з часником, натертим на дрібній тертушці або пропущеним через часникодавку. Кожен шматочок м’яса тонко намажте сумішшю сала з часником. Загорніть рулетиком, закріпіть зубочисткою або ниткою. 

Добре обсмажте з усіх боків і доведіть до готовності під кришкою або в духовці. М’які соковиті рулетики на смак дуже нагадують домашню ковбасу.

Ось такий простий у приготуванні м’ясний рулет, який варто спробувати кожному.

Смачного!