Маринований перець з медом на зиму: рецепт незвичайної заготовки

Яскравий салат на зиму з солодкого перцю з цибулею має оригінальний смак завдяки додаванню меду. Це апетитна самостійна закуска і відмінне доповнення до м’яса і гарнірів.

Перець для заготовки потрібно брати м’ясистий, червоного або жовтого кольору, а цибулю – білу і молоду. За бажанням в салат можна додати кілька бутонів сушеної гвоздики.

Медовий перець на зиму

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 51 ккал на 100 г

Складові:

  • Перець болгарський – 1 кг
  • Білий молода цибуля – 1-2 шт.
Читайте також:

Для маринаду:

  • Олія – 1 склянка
  • Оцет – 1 склянка
  • Мед – 1 склянка
  • Перець духмяний – 3 горошини
  • Перець чорний – 3-5 горошин
  • Лист лавровий – 2 шт.

Дерело: Сьогодні