
Яскравий салат на зиму з солодкого перцю з цибулею має оригінальний смак завдяки додаванню меду. Це апетитна самостійна закуска і відмінне доповнення до м’яса і гарнірів.
Перець для заготовки потрібно брати м’ясистий, червоного або жовтого кольору, а цибулю – білу і молоду. За бажанням в салат можна додати кілька бутонів сушеної гвоздики.
Медовий перець на зиму
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 51 ккал на 100 г
Складові:
- Перець болгарський – 1 кг
- Білий молода цибуля – 1-2 шт.
Читайте також:
Для маринаду:
- Олія – 1 склянка
- Оцет – 1 склянка
- Мед – 1 склянка
- Перець духмяний – 3 горошини
- Перець чорний – 3-5 горошин
- Лист лавровий – 2 шт.
Дерело: Сьогодні