
Простий рецепт смачної картоплі, яка готується швидко і виходить надзвичайно смачною. Обов’язково спробуйте.
Інгредієнти:
- 12 шт. картоплі (~ 2 кг);
- 4 курячі стегенця;
- 2 моркви;
- 500 мл вершків;
- cіль, мелений перець за смаком;
- зелений.
Приготування
Картоплю очистіть і розріжте на 4-6 частин (залежить від розміру), залийте водою, посоліть і відваріть до готовності.
Промийте м’ясо, зніміть шкіру з стегенець, видаліть кістку і зайвий жир. Поріжте м’ясо на маленькі шматочки і обсмажте на сковороді до готовності (сіль, перець за смаком).
Додайте до м’яса терту моркву і трохи згасити. В кінці влийте вершки і дайте закипіти.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Перекладіть картоплю в глибоке деко, зверху на картоплю викладіть м’ясо і поставте в духовку на 15 хвилин. Готову картоплю посипте зeленню.
Смачного!