“Смачна тушена картопля: простий і смачний рецепт”

Ось рецепт смачної тушеної картоплі:

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі
  • 1 середня цибулина
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1 склянка води або бульйону
  • Сіль і перець за смаком
  • 1 ч. ложка сушеного чебрецю (або інші спеції на ваш смак)
  • Зелень (петрушка або кріп) за бажанням

Приготування:

  1. Підготовка картоплі: Картоплю очистіть від шкірки, наріжте кубиками або часточками (за бажанням).
  2. Обсмажування цибулі: У великій сковороді або каструлі розігрійте олію. Додайте нарізану цибулю і обсмажуйте до золотистого кольору.
  3. Додавання картоплі: Коли цибуля стане м’якою, додайте нарізану картоплю. Перемішайте і смажте на середньому вогні ще 5-7 хвилин, поки картопля трохи підрум’яниться.
  4. Тушкування: Додайте воду або бульйон, сіль, перець та спеції. Накрийте кришкою і тушкуйте на малому вогні 20-30 хвилин, поки картопля не стане м’якою і вбере всі смаки.
  5. Фініш: Коли картопля буде готова, додайте нарізану зелень для аромату і дайте трохи настоятися під кришкою.

Подача:

Тушену картоплю можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м’яса чи риби.

Смачного!