
Ох вже ці картопляні млинці, які в народі називають по – простому – деруни. Такий простий і такий улюблений всіма рецепт, виявляється може заграти по – новому, якщо замість звичних коржів – оладок зробити саме млинці. Хочете спробувати? Тоді давайте готувати з нами, а допоможе нам відео,
class=”code-block code-block-2″>

Складові:
3 картоплини;
2 яйця;
150 грам борошна;
250 мілілітрів молока;
2 зубчики часнику;
4 столові ложки олії;
1 чайна ложка цукру;
1 чайна ложка солі;
Зелена цибуля.
Приготування:
Чистимо і відварюємо картоплю.
Потім потрібно її розім’яти в пюре і залити гарячим молоком.
Туди ж видавлюємо часник, перемішуємо і даємо охолонути.
Тепер відправляємо туди яйця, сіль з цукром, а також олію. Все перемішуємо.
По частинах засипаємо в наше тісто борошно. Знову все перемішуємо.
На розігріту сковороду виливаємо трохи тіста, як при смаженні звичайних млинців.
Ріжемо дрібно зелену цибулю і кидаємо на млинець. Можна перевернути.
Обсмажуємо з іншого боку.
Наші млинці з картопляного пюре готові.
Нехай ці картопляні млинці стануть частими гостями на вашому столі.
джерело