“Запечені яблука: смачний та корисний десерт”

Ось простий рецепт запечених яблук:

Інгредієнти:

  • 4 середні яблука
  • 2 ст. ложки меду або цукру (за бажанням)
  • 1 ч. ложка кориці
  • Горіхи (волоські або мигдаль) за бажанням
  • 2 ст. ложки масла

Приготування:

  1. Підготовка яблук: Яблука ретельно вимийте та виріжте серцевину, залишаючи низ цілого плоду. Можна зробити невеликі надрізи на поверхні яблук, щоб вони не тріскалися під час запікання.
  2. Начинка: У серединку кожного яблука покладіть мед або цукор, посипте корицею. Якщо хочете, додайте подрібнені горіхи для текстури.
  3. Запікання: Покладіть яблука на деко, змащене маслом. Додайте трохи масла на кожне яблуко. Запікайте в розігрітій до 180°C духовці 20-30 хвилин, поки яблука не стануть м’якими та карамелізуються.
  4. Подача: Подавайте запечені яблука гарячими. За бажанням можна додати трохи ванільного соусу або збитих вершків.

Порада:

Ці запечені яблука чудово підходять для десерту або як корисний перекус.

Смачного!