12 найсмачніших намазок на хліб, які швидко втамують голод

Згідно з останнім дослідженням, шматочок хліба з різними добавками – це найпопулярніший перекус у світі. Бутерброд лідирує, залишаючи позаду навіть фрукти. Вважається, що секрет його популярності в тому, що хліб можна подавати з чим завгодно.

Ми підготували для вас 12 варіантів приготування паст!

1. Яєчно-цибульна

  • Зваріть яйця круто і натріть їх на великій тертці.
  • Дрібно наріжте цибулю.
  • Розітріть розм’якшене масло, змішайте його зі сметаною, сіллю і перцем.
  • Додайте дрібно нарізану зелень.

2. Грибна

  • Підсмажте на олії 4 ст. л. дрібно нарізаних грибів, посоліть, поперчіть.
  • Викладіть гриби на хліб, посипте великою кількістю тертого сиру.
  • Поставте в розігріту духовку на пару хвилин.

3. З плавленого сиру

  • Варені яйця натріть на великій тертці.
  • Плавлений сир розітріть і змішайте з сиром (2: 1).
  • Додайте сметану і дрібно нарізану зелень.
  • Посоліть.

4. Паста з бринзи

  • Наріжте пучок кінзи, подрібніть 70 гр волоських горіхів, пропустіть через прес 2-3 зубчики часнику.
  • Окремо розімніть 280 гр бринзи і 80 гр м’якого вершкового масла.
  • З’єднайте і добре перемішайте.

5. З оселедця

  • Натріть варені яйця на тертці, дрібно наріжте цибулю і філе оселедця.
  • Розітріть до м’якості вершкове масло.
  • Змішайте всі компоненти.

6. Сирна

  • Дрібно наріжте пучок кропу, петрушку і цибулю, подрібніть зубчик часнику.
  • Змішайте з 280 гр сиру, посоліть за смаком.

7. Екзотичний варіант

  • Змішайте тертий плавлений сир, пюре з авокадо, сіль, перець і щіпку меленого коріандру.
  • Намажте хліб і прикрасьте гілочками кропу.

8. Масло з волоськими горіхами

  • Змішайте 60 гр подрібнених волоських горіхів, 1-2 зубчики часнику, 150 гр м’якого вершкового масла, 0,5 ч. л. солі, перець за смаком.

9. З яєць і шинки

  • 3 варених яйця натріть на тертці, дрібно порубати 100 гр шинки.
  • Змішайте все з 5 ст. л. майонезу, посоліть.

10. Сирна

  • Натріть на дрібній тертці 180 гр твердого сиру, розітріть з 80 гр м’якого вершкового масла.
  • Додайте 2 ст. л. гірчиці, сіль і перець.

11. Гостра з бринзи

  • Очистіть 1 цибулину, дрібно наріжте її і 100 гр огірків, а потім розітріть цибулю і огірки з 200 гр бринзи і 1,5 ст. л. сметани.

12. З сала

  • Пропустіть 200 гр свіжого сала через м’ясорубку і подрібніть 2 зубчики часнику в пресі.
  • З’єднайте всі інгредієнти, додайте сіль, мелений чорний і червоний перець і ретельно вимішайте.
  • Ці апетитні бутерброди порадують вас своїм смаком і вгамують почуття голоду.

Ідеї ​​можна використовувати як для пікніка, так і для сніданку!

Смачного!

За матеріалами