
Згідно з останнім дослідженням, шматочок хліба з різними добавками – це найпопулярніший перекус у світі. Бутерброд лідирує, залишаючи позаду навіть фрукти. Вважається, що секрет його популярності в тому, що хліб можна подавати з чим завгодно.
Ми підготували для вас 12 варіантів приготування паст!
1. Яєчно-цибульна
- Зваріть яйця круто і натріть їх на великій тертці.
- Дрібно наріжте цибулю.
- Розітріть розм’якшене масло, змішайте його зі сметаною, сіллю і перцем.
- Додайте дрібно нарізану зелень.
2. Грибна
- Підсмажте на олії 4 ст. л. дрібно нарізаних грибів, посоліть, поперчіть.
- Викладіть гриби на хліб, посипте великою кількістю тертого сиру.
- Поставте в розігріту духовку на пару хвилин.
3. З плавленого сиру
- Варені яйця натріть на великій тертці.
- Плавлений сир розітріть і змішайте з сиром (2: 1).
- Додайте сметану і дрібно нарізану зелень.
- Посоліть.
4. Паста з бринзи
- Наріжте пучок кінзи, подрібніть 70 гр волоських горіхів, пропустіть через прес 2-3 зубчики часнику.
- Окремо розімніть 280 гр бринзи і 80 гр м’якого вершкового масла.
- З’єднайте і добре перемішайте.
5. З оселедця
- Натріть варені яйця на тертці, дрібно наріжте цибулю і філе оселедця.
- Розітріть до м’якості вершкове масло.
- Змішайте всі компоненти.
6. Сирна
- Дрібно наріжте пучок кропу, петрушку і цибулю, подрібніть зубчик часнику.
- Змішайте з 280 гр сиру, посоліть за смаком.
7. Екзотичний варіант
- Змішайте тертий плавлений сир, пюре з авокадо, сіль, перець і щіпку меленого коріандру.
- Намажте хліб і прикрасьте гілочками кропу.
8. Масло з волоськими горіхами
- Змішайте 60 гр подрібнених волоських горіхів, 1-2 зубчики часнику, 150 гр м’якого вершкового масла, 0,5 ч. л. солі, перець за смаком.
9. З яєць і шинки
- 3 варених яйця натріть на тертці, дрібно порубати 100 гр шинки.
- Змішайте все з 5 ст. л. майонезу, посоліть.
10. Сирна
- Натріть на дрібній тертці 180 гр твердого сиру, розітріть з 80 гр м’якого вершкового масла.
- Додайте 2 ст. л. гірчиці, сіль і перець.
11. Гостра з бринзи
- Очистіть 1 цибулину, дрібно наріжте її і 100 гр огірків, а потім розітріть цибулю і огірки з 200 гр бринзи і 1,5 ст. л. сметани.
12. З сала
- Пропустіть 200 гр свіжого сала через м’ясорубку і подрібніть 2 зубчики часнику в пресі.
- З’єднайте всі інгредієнти, додайте сіль, мелений чорний і червоний перець і ретельно вимішайте.
- Ці апетитні бутерброди порадують вас своїм смаком і вгамують почуття голоду.
Ідеї можна використовувати як для пікніка, так і для сніданку!
Смачного!