12 рецептів смачних намазок на хліб. Готуються просто, та швидко

Інколи доводиться, за браком часу, перекусити бутербродом на ходу. Така страва смачна та ситна. Намазувати на хліб чи тост можна будь-яку намазку.

  1. З цибулею та яйцем.

Зварені круто яйця очистьте та натріть на терці з великими отворами. Поріжте дрібно зелену цибулю. М’яке вершкове масло з’єднайте зі сметаною, яйцем, цибулею, перцем, порубаною зеленню та сіллю.

  1. З грибами.

На пательні обсмажте гриби в олії, додайте сіль, перець та охолодіть. Покладіть гриби на шматок хліба, потрусіть тертим сиром та поставте на декілька хвилин у нагріту духовку, аж поки сир не розплавиться.

  1. З плавленим сирком.

Зварені круто яйця очистьте та натріть на терці з великими отворами. Сирок плавлений потріть разом з сиром 2:1 та перемішайте. Додайте сметану, подрібнену зелень, підсоліть та перемішайте всі продукти між собою.

  1. З бринзою.

Поріжте дрібно зелень кінзи, 70 грамів волоських горіхів подрібніть у блендері, а 2-3 зубчиків часнику пропустіть через прес. У окремій мисці розімніть виделкою 280 грамів бринзи із м’яким вершковим маслом. Всі продукти перемішайте між собою.

  1. З оселедцем.

Зварені круто яйця очистьте та натріть на терці з великими отворами. Поріжте маленькими шматками цибулю та м’ясо оселедця. У м’яке вершкове масло покладіть всі інгредієнти та перемішайте між собою.

  1. Із сиром.

Подрібніть пучок свіжого кропу, петрушки та цибулі, а зубчик часнику пропустіть через прес. Додайте до 280 грамів сиру, підсоліть та перемішайте.

  1. Екзотика.

До тертого плавленого сиру додайте подрібнений м’якуш авокадо, дрібку меленого коріандру, посоліть, поперчіть та перемішайте. Намастіть на хліб та покладіть зверху гілочку кропу.

  1. З маслом та волоськими горіхами.

Подрібніть 60 грамів волоських горіхів, пропустіть через прес 1-2 зубки часнику та покладіть все у розм’якшене вершкове масло 150 грамів. Посоліть, поперчіть та перемішайте між собою.

  1. З яйцями та шинкою.

Зварені круто яйця очистьте та натріть на терці з великими отворами. Додайте дрібно нарізаної шинки 100 грамів, 5 ст. л. домашнього майонезу, підсоліть та добре перемішайте між собою.

  1. З твердим сиром.

180 грамів сиру твердих сортів потріть на терці з дрібними отворами та додайте до 80 грамів м’якого вершкового масла. Покладіть сюди ж 2 ст. л. готової гірчиці, сіль, перець та добре все перемішайте.

  1. З гострою бринзою.

Дрібно поріжте цибулю, огірки 100 грамів, з’єднайте з бринзою 200 грамів та 1,5 столовими ложками жирної сметани.

  1. Із салом.

200 грамів свинячого свіжого сала перекрутіть через м’ясорубку, пропустіть через прес 2 зубки часнику, посоліть, поперчіть та змішайте все між собою.

Смачного!