12 рецептів смачних намазок на хліб. Готуються просто, та швидко

Інколи доводиться, за браком часу, перекусити бутербродом на ходу. Така страва смачна та ситна. Намазувати на хліб чи тост можна будь-яку намазку.

Про це пише Годинник, за матеріалами Доброта

  • З цибулею та яйцем.

Зварені круто яйця очистьте та натріть на терці з великими отворами. Поріжте дрібно зелену цибулю. М’яке вершкове масло з’єднайте зі сметаною, яйцем, цибулею, перцем, порубаною зеленню та сіллю.

  • З грибами.

На пательні обсмажте гриби в олії, додайте сіль, перець та охолодіть. Покладіть гриби на шматок хліба, потрусіть тертим сиром та поставте на декілька хвилин у нагріту духовку, аж поки сир не розплавиться.

  • З плавленим сирком.

Зварені круто яйця очистьте та натріть на терці з великими отворами. Сирок плавлений потріть разом з сиром 2:1 та перемішайте. Додайте сметану, подрібнену зелень, підсоліть та перемішайте всі продукти між собою.

  • З бринзою.

Поріжте дрібно зелень кінзи, 70 грамів волоських горіхів подрібніть у блендері, а 2-3 зубчиків часнику пропустіть через прес. У окремій мисці розімніть виделкою 280 грамів бринзи із м’яким вершковим маслом. Всі продукти перемішайте між собою.

  • З оселедцем.

Зварені круто яйця очистьте та натріть на терці з великими отворами. Поріжте маленькими шматками цибулю та м’ясо оселедця. У м’яке вершкове масло покладіть всі інгредієнти та перемішайте між собою.

  • Із сиром.

Подрібніть пучок свіжого кропу, петрушки та цибулі, а зубчик часнику пропустіть через прес. Додайте до 280 грамів сиру, підсоліть та перемішайте.

  • Екзотика.

До тертого плавленого сиру додайте подрібнений м’якуш авокадо, дрібку меленого коріандру, посоліть, поперчіть та перемішайте. Намастіть на хліб та покладіть зверху гілочку кропу.

  • З маслом та волоськими горіхами.

Подрібніть 60 грамів волоських горіхів, пропустіть через прес 1-2 зубки часнику та покладіть все у розм’якшене вершкове масло 150 грамів. Посоліть, поперчіть та перемішайте між собою.

  • З яйцями та шинкою.

Зварені круто яйця очистьте та натріть на терці з великими отворами. Додайте дрібно нарізаної шинки 100 грамів, 5 ст. л. домашнього майонезу, підсоліть та добре перемішайте між собою.

  • З твердим сиром.

180 грамів сиру твердих сортів потріть на терці з дрібними отворами та додайте до 80 грамів м’якого вершкового масла. Покладіть сюди ж 2 ст. л. готової гірчиці, сіль, перець та добре все перемішайте.

  • З гострою бринзою.

Дрібно поріжте цибулю, огірки 100 грамів, з’єднайте з бринзою 200 грамів та 1,5 столовими ложками жирної сметани.

  • Із салом.

200 грамів свинячого свіжого сала перекрутіть через м’ясорубку, пропустіть через прес 2 зубки часнику, посоліть, поперчіть та змішайте все між собою.

Смачного!