Апетитний та смачний рулет з оселедця. На новорічний стіл краще і не придумаєш

Український рол з оселедця з вершковою начинкою прикрасить святковий новорічний стіл та дуже сподобається гостям. Головне гарно зачистити та ретельно видалити всі кістки з філе, щоб не зіпсувати вау-ефект.

Складові:

  • Солоний оселедець 1 шт.;
  • Плавлений сирок 1 шт.;
  • Варена морква 1 шт.;
  • Куряче яйце 1 шт.;
  • Цибуля зелена;
  • Легкий майонез 40 гр.;
  • Будь-яка зелень.




Спосіб приготування:

  1. Розберіть рибу, виріжте філе та ретельно приберіть дрібні кісточки.
  2. Краї філе підріжте, щоб були рівними.
  3. Зріжте всю м’яку частину риби та подрібніть її на кубики.
  4. Потріть на тертці з середніми отворами зварене круто яйце, варену моркву й сирок та розкладіть їх в окремі ємності.
  5. Подрібніть зелену цибулю з зеленню.
  6. Змастіть майонезом рибне філе, посипте плавленим сирком та змастіть його майонезом.
  7. Наверх викладіть потерту моркву та знову змастіть майонезом.
  8. Далі покладіть терте яйце, змастіть майонезом, потім кубики риби та потрусіть зеленою цибулею.
  9. Загорніть філе рулетиком та обгорніть зверху плівкою.
  10. Приберіть їх до морозилки на 60 хвилин.
  11. Після дістаньте з морозильної камери, приберіть плівку та розріжте на порційні шматки.
  12. Подайте на стіл притрусивши рулети-роли подрібненою зеленню.

Смачного!