Бутерброди до новорічного столу, які стануть смачною та гарною закускою

Відмінний спосіб прикрасити Новорічний стіл — це приготувати бутерброди, які вражають своєю різноманітністю та яскравістю кольорів: червоні, зелені, жовті. Основою для бутербродів використовують: тости, хлібці, нарізку з батона, багету, житнього хліба. А для наповнення, різні начинки та намазки: овочеві, грибні, сирні, м’ясні та асорті з них.

Будиночки зелені з кунжутом.

Інгредієнти:

  • Тости 6 шт.;
  • Огірок свіжий 2 шт.;
  • Салямі 80 гр.;
  • Сир вершковий 250 гр.;
  • Кріп пучок;
  • Зелена цибуля пучок;
  • Кунжут 40 гр.

Спосіб приготування:

  1. Поріжте огірки на овочерізці довгими однаковими слайсами.
  2. Вершковий сир намажте на тости та потрусіть зверху посіченою зеленню.
  3. Викладайте на тости у вигляді сендвіча: салямі порізані на кружечки, сир вершковий, а потім огірки.
  4. Бутерброди обгорніть харчовою плівкою та покладіть до холодильника.
  5. Перед подачею на стіл зніміть плівку з бутербродів, поріжте по діагоналі, розрізані краї намастіть вершковим сиром та потрусіть попередньо підсмаженим кунжутом.




«Троянди» з червоної риби.

Інгредієнти:

  • Червона риба слабосолона 150 гр.;
  • Хліб для тостів 6 шт.;
  • Олія оливкова 1 ст. л.;
  • Сир вершковий 100 гр.;
  • Огірок свіжий 2 шт.

Спосіб приготування:

  1. Візьміть круглу форму для печива та витисніть із хлібних тостів кружки. Змажте їх олією оливковою, перенесіть в духовку та запікайте при температурі 160 градусів 20 хвилин.
  2. Вийміть хлібці з духовки та дайте їм охолонути.
  3. Поріжте огірки довгими смужками.
  4. Рибу наріжте тонкими пластинами.
  5. Хлібці намажте вершковим сиром, зверху покладіть по колу огірки, в центрі поставте згорнуті рулетом пластини червоної риби.

Канапе з червоною рибою та авокадо.

Інгредієнти:

  • Слабосолона сьомга 250 гр.;
  • Хліб житній;
  • Оливки 6 шт.;
  • Лимон половинка;
  • Огірок свіжий 2 шт.
  • Авокадо 1 шт.;
  • Сіль.




Спосіб приготування:

  1. До м’якоті авокадо додайте сіль, сік лимона та подрібніть у блендері до однорідної маси.
  2. Наріжте житній хліб скибочками.
  3. Рибу поріжте по розміру хлібних скибочок.
  4. Пошинкуйте огірки на довгі пластини.
  5. На хліб покладіть пюре з авокадо, потім шматок сьомги, з огірка зробіть вітрило за допомогою зубочистки зверху нанизавши оливку та втисніть в середину бутерброда.

Смачного!