Домашня ковбаса. Такої ви ще не пробували. Скоріше записуйт рецепт!

Рецепт такої домашньої ковбаси перейшов до мене від бабусі, а їй від її бабусі. Спробуйте приготувати і вам більше не захочеться купувати ковбасу в магазині.

Пише Годиник із частковим використанням матеріалів “Просто про смачне”

Для початку промиваємо курячу грудку.

У миску заливаємо молоко, додаємо сіль. Кладемо туди курку і залишаємо на дві з половиною / три години.

Після закінчення часу просушуємо грудку паперовими рушниками і обв’язуємо нитками.

Тепер приготуємо маринад. Змішуємо соєвий соус, оливкова олія, сік лайма, трохи меду, мускатний горіх, солодку паприку і сушений часник.

Гарненько промазуємо сумішшю курку і залишаємо на пів години.

Розігріваємо духовку до 220. Відправляємо курку в форму або на деко, застелене папером для випічки.

Тримаємо в духовці 20-25 хвилин. Даємо охолонути прямо там протягом 20 хвилин. Виймаємо, охолоджуємо, знімаємо нитки.

Нарізаємо на шматочки і пригощаємо такою вкусняшкою близьких!

Смачного!