ДОМАШНІЙ ФРАНЦУЗЬКИЙ СИР: СМАЧНО, ПРОСТО І ДЕШЕВО! Я НЕ КУПУЮ СИР В МАГАЗИНІ, ТОМУ ЩО ТАМ СТІЛЬКИ ДОБАВОК, ЩО СТРAШНО ЇСТИ! ГОТУЮ САМА ПО РЕЦЕПТУ, ПРИВЕЗЕНОМУ З ФРАНЦІЇ! ДІЛЮСЯ З ВАМИ!

Я не купую сир в магазині, тому що там стільки добавок, що страшно їсти.

Готую сама по рецепту, привезеному з Франції. Ділюся з вами!  Джерело

Складові:

0, 5 кг – сир;

0,5 л – молоко;

1 шт. – яйце;

0,5 ч. л. – сода;

50 гр. -масло;

за смаком посолити.

Процес приготування:

Беремо каструлю.

Змішуємо в ній молоко і сир.

Весь час треба помішувати.

Коли молоко закипить, зменшуємо вогонь і продовжуємо варити на повільному помішуючи.

Коли побачите, що молоко відбігти, перекидаємо сирну суміш в сито з марлею.

Коли сироватка стече, то в густу частину додаємо соду, масло і яйце і ставимо на маленький вогонь.

Весь час заважаємо і варимо близько 5 хвилин.

Вимикаємо газ і перекладаємо сир в заздалегідь приготовлену для нього форму. Раджу застелити її марлею, щоб потім швидко і легко вийняти готовий сир.

Розміщуємо форму в холодильник на ніч.

Вранці можете їсти.

Смачного!