
Рецепт домашнього торта “Снікерс”. Торт за цим рецептом виходить дуже смачним і прямо тане в роті.
Складові торта:
- 6 жовтків збити з 1.5 склянками цукру;
- 250 г м’якого маргарину;
- 1 столова ложка майонезу;
- 1 чайна ложка соди, гашеного лимонним соком;
- ваніль;
- 3 склянки борошна.
Спосіб приготування торта
Замісити м’яке тісто. Розділити на 3 кулі і на півгодини в холодильник.
В цей час готуємо білкову масу:
6 білків збиваємо до міцної піни, поступово додаємо 2 склянки цукру.
Беремо 1 частина нашого тіста, руками розподіляємо на деко, наносимо 1/3 частини білкової маси, “надьоргуємо” ложкою і печемо при низькій температурі.
Так само чинимо з рештою тіста. Має вийти 3 коржі.
Крем: 200 г масла збиваємо з банкою вареної згущонки. Половину крему мажемо на перший корж, посипаємо столовою ложкою рубаних горіхів. Так само з другим коржем.
На 3 корж наносимо хаотично глазур і посипаємо горішками. Краще, якщо тортик постоїть нічку.
Смачного!