Домашній торт “Снікерс”. Повітряний і дуже ніжний, прямо тане в роті

Рецепт домашнього торта “Снікерс”. Торт за цим рецептом виходить дуже смачним і прямо тане в роті.

Складові торта:

  • 6 жовтків збити з 1.5 склянками цукру;
  • 250 г м’якого маргарину;
  • 1 столова ложка майонезу;
  • 1 чайна ложка соди, гашеного лимонним соком;
  • ваніль;
  • 3 склянки борошна.

Спосіб приготування торта

Замісити м’яке тісто. Розділити на 3 кулі і на півгодини в холодильник.

В цей час готуємо білкову масу:

6 білків збиваємо до міцної піни, поступово додаємо 2 склянки цукру.

Беремо 1 частина нашого тіста, руками розподіляємо на деко, наносимо 1/3 частини білкової маси, “надьоргуємо” ложкою і печемо при низькій температурі.

Так само чинимо з рештою тіста. Має вийти 3 коржі.

Крем: 200 г масла збиваємо з банкою вареної згущонки. Половину крему мажемо на перший корж, посипаємо столовою ложкою рубаних горіхів. Так само з другим коржем.

На 3 корж наносимо хаотично глазур і посипаємо горішками. Краще, якщо тортик постоїть нічку.

Смачного!