
Домашня ковбаса “Галицька”. Таку в Закарпатті мама готує у Великодній Кошик! Така ніжна та соковита, ми її з’їдаємо відразу, як приходимо з церкви!
Домашня ковбаса “Галицька”
1,5 кг свинини, 400 г сала (можна 600 г), 1,5 ст. ложка солі, 1 ст. ложка чорного меленого перцю, 2 головки часнику. Можна додати 2 ст. ложки гірчиці в зернах.
М’ясо поpiзати шматочками 1Х1 см, сало маленькими кусочками, додати сіль, перець, розчaвлений часник і трохи води або бульйону.
Наповнити кuшки і відставити в холод на добу.
Відварити у воді після закипання 30 хв, потім запекти в розігрітій духовці до 180 ОС ще 30 хв.
Така ковбаса смакує і холодною, і теплою.
Смачного!