Дуже ніжні і м’які молочні коржики, які просто тануть в роті

Рецепт смачних молочних коржиків, які просто тануть в роті.

Про це пише годинник, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно 400 г;
  • цукор 200 г;
  • маргарин 100 г;
  • яйце куряче 1 штука;
  • молоко 80 мл;
  • розпушувач 10 г;
  • ванілін або ванільний цукор.

Приготування

1. Збити розм’якшене вершкове масло з цукром, додати яйце, молоко і розпушувач (за смаком можна додати ванільний цукор). Додати борошно і швидко замісити м’яке тісто. 

2. Розкачати пласт товщиною 6-7 мм. Формочкою для кексу видавити коржики.

3. Сформовані коржики перекласти на деко, змастити яйцем і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Зверху коржики трохи зарум’янятся – значить, готові. Головне – не перетримати, інакше будуть жорсткі.