
Рецепт приготування смачних консервованих огірочків по-канадськи.
Необхідні інгредієнти:
На 3-х літрову банку
- 1 морква;
- 3 болгарських перцю;
- зелень кропу (за смаком);
- 3 часточки часнику;
- огірки.
Розсіл
- 4 стакани води;
- 1,5 стакана цукру;
- 0,5 стакана солі;
- 2 ст.л. оцетовій есенції.
Приготування
Моркву порізати соломкою, перець часточками, огірки почистити і розрізати уподовж на 4 частини (якщо огірки великі, то ще і навпіл).
На дно 3-х літрової банки покласти часник, моркву, перець і кріп. Порізані огірки щільно укласти в банку.
Розсіл прокип’ятити, додати оцетову есенцію, вилити в банку з огірками. Стерилізувати 12 хвилин.
Смачного!