Два інгредієнта, які роблять тісто для чебуреків ідеальним. Начинка в моїх чебуреках теж смачна

За допомогою цього рецепта я готую дуже повітряні, м’які, зовсім не жирні чебуреки з соковитою і ароматною начинкою. Все робиться просто і швидко.

Про це пише годинник, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кип’яток, 1 стакан;
  • горілка, смалець по 1 ст.л;
  • борошно, 3 стакани;
  • сіль, 1 ч.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш будь-який, 500 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • сіль звичайна або адигейська, 1 ч.л;
  • лимонний сік, 1 ст.л;
  • часник, суміш перців, зелень.

Процес приготування

Додамо смалець (!), горілку (!) І сіль. Замінювати смалець на соняшниковою олією не раджу.

В кип’ятку розчиняємо горілку і смалець, додаємо сіль і олію. Горілка і жир роблять тісто ніжним і хрустким.

Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.

Порада: борошна може знадобитися більше або менше, головне – не переборщити, щоб тісто не стало занадто тугим.

Накриваємо тісто і залишаємо на час.

Фарш заправляємо дрібно різаною або тертою цибулею, сіллю і спеціями, зеленню. Щоб начинка була соковитою, можна додати кубики замороженого вершкового масла.

Формуємо чебуреки з начинкою і обсмажуємо їх на олії з двох сторін до золотистості.