Готую кожної неділі пиріжки в духовці, повітряні як пух!

Для начинки ви можете вибирати будь-які продукти, а не тільки тушковану капусту.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

  • борошно – 500 г;
  • жовток – 2 шт;
  • дріжджі сухі – 8 г;
  • сіль – 1 ч.л;
  • цукор – 2 ч.л;
  • молоко – 300 мл;
  • масло вершкове – 50 г.

Для приготування начинки візьміть:

  • капусти до 500 г;
  • цибуля – 2 шт;
  • морква – 1 шт;
  • сіль, перець і рослинне масло, 20 мл.

Дріжджі змішуємо з цукром і заливаємо теплим молоком, залишаємо на 5 хвилин.

Сіль і цукор, жовтки і розтоплене вершкове масло з’єднуємо в однорідну масу.

Потім з’єднуємо обидві маси.

Борошно просіваємо і частинами всипаємо в тісто. Маса повинна бути м’якою і еластичною, з борошном не переборщіть, щоб пиріжки вийшли м’якими.

Змащуємо ємність рослинною олією, викладаємо тісто, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 40 хвилин.

Тушкуємо капусту з цибулею і морквою до готовності, охолоджуємо. Не забудьте посолити і поперчити. Обсмажувати капусту потрібно не довго, хвилин 10, щоб вона залишилася трохи хрусткою.

Тісто обминаємо і викладаємо на робочу поверхню. Ділимо на 16 шматочків, скачуємо колобки, накриваємо і залишаємо на 5 хвилин. Формуємо пиріжки з начинкою з капусти.

Готую кожної неділі пиріжки в духовці, повітряні як пух!

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо пиріжки, накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.

Змащуємо збитим жовтком з молоком.

Духовку розігріваємо до 190 градусів і випікаємо 15 – 20 хвилин.

Готую кожної неділі пиріжки в духовці, повітряні як пух!