
Я закохалася в цю страву безповоротно! Дуууже смачно! Джерело
Складові:
пeчінка – 500 г,
вода – 1/3 склянки,
кетчуп – ¼ склянки,
борошно – 3 ст.л.,
коричневий цукор – 2 ст.л.,
рослинна олія – 1 ст.л. ,
Соєвий соус і оцет – по 1 ст.л.,
щіпка часникового порошку.
Пeчiнкy нарізаємо тонкими брусочками.
Змішуємо борошно з перцем і сіллю.
Паніруємо пeчiнку в борошні.
Змішуємо воду з усіма іншими продуктами, крім олії.
Викладаємо пeчiнку на розпечену олію і обсмажуємо до рум’яної кірочки, потім заливаємо її підготовленою сумішшю і тушкуємо 15-20 хвилин до готовності на середньому вогні.
Смачного!