КАРАМЕЛЬНА ПEЧIНКА В ТОМАТІ. ТAК ОРИГІНАЛЬНО ПEЧIНКУ ВИ НЕ ГOТУВАЛИ! Я ЗАКОХАЛАСЯ В ЦЮ СТРАВУ БЕЗПОВОРОТНО! ДУУУЖЕ СМАЧНО!

Я закохалася в цю страву безповоротно! Дуууже смачно! Джерело

Складові:

пeчінка – 500 г,
вода – 1/3 склянки,
кетчуп – ¼ склянки,
борошно – 3 ст.л.,

коричневий цукор – 2 ст.л.,
рослинна олія – 1 ст.л. ,
Соєвий соус і оцет – по 1 ст.л.,
щіпка часникового порошку.

 

Пeчiнкy нарізаємо тонкими брусочками.

Змішуємо борошно з перцем і сіллю.

Паніруємо пeчiнку в борошні.

Змішуємо воду з усіма іншими продуктами, крім олії.

Викладаємо пeчiнку на розпечену олію і обсмажуємо до рум’яної кірочки, потім заливаємо її підготовленою сумішшю і тушкуємо 15-20 хвилин до готовності на середньому вогні.

Смачного!