Картопля по-грецьки – рецепт найсмачнішого гарніру. На аромат збігається вся родина, а смак заворожує

Я її можу їсти цілий день.

Про це пише годинник, за матеріалами Інтермаріум

Складові:

  • картопля (бажано молода) – 0,5 кг.;
  • часник – 1 невеликий зубок;
  • оливкова олія – ​​2 ч.л.;
  • сік лимона – 1/4 склянки;
  • сухий орегано – 1ч.л.;
  • вода – 1/2 склянки;
  • сіль, чорний перець – на смак;
  • петрушка.

Приготування:

  • Очищену картоплю нарізаємо половинками.
  • Викладаємо картоплю на деко, застелене фольгою.
  • Змішуємо оливкову олію, сік лимона, нарізаний часник і орегано.
  • Заливаємо цією сумішшю картоплю.
  • Картоплю перчимо, солимо і заливаємо водою, перемішуємо.
  • Запікаємо при 200 ° С протягом 45-60 хвилин, періодично перемішуючи.
  • Готову страву посипаємо рубаною петрушкою.

Смачного!