
Ця картопля виходить настільки смачною, що вам більше не захочеться готувати за іншими рецептами!
Ох вже ця грецька картопля в духовці – просто пальчики оближеш!
Необхідні інгредієнти:
– 1 кг картоплі
– 2 зубчики часнику
– 100 мл лимонного соку
– 2 чайні ложки орегано
– петрушка
– сіль
– чорний перець
Спосіб приготування:
1. Вимийте і почистіть картоплю. Наріжте її часточками і покладіть у форму, покриту алюмінієвою фольгою.
2. В окремій мисці змішайте олію, орегано, нарізаний часник і лимонний сік. Добре перемішайте, потім полийте цим соусом картоплю.
3. Приправте сіллю і перцем. Додайте трохи води, щоб частково покрити картоплю, потім запікайте при 200 градусах протягом 60 хвилин.
Смачного!