
Інгредієнти
Кокосова стружка
100 г
Цукор
100 г
Сир напівжирний
1 кг
Молоко
250 мл
Молоко згущене
300 мл
Желатин
150 г
Вода
150 мл
Вафлі
200 г (молочні)
Харчова Цінність
У 100 г У страві
Калорійність 202.65 4559.67
Білки 15.8 355.4
Жири 10.1 227.3
Вуглеводи 12.13 272.82
Гарний торт сніжно-білого кольору. За бажанням, ви можете прикрасити його зернами граната або шматочками шоколаду.
Процес приготування
- З’єднуємо молоко і цукор в каструлі на плиті і варимо до закипання.
- Всипаємо кокосову стружку і перемішуємо, знімаємо з плити.
- Заливаємо водою желатин і залишаємо на 10 хвилин до набухання.
- Перебиваємо блендером сир і змішуємо зі згущеним молоком.
- У сирну масу вливаємо молочну з кокосовою стружкою і вимішуємо.
- Подрібнюємо вафлі.
- Беремо форму, застилаємо плівкою і викладаємо дрібні шматочки вафлі. Трохи притискаємо.
- Топимо желатин і охолоджуємо до теплого стану, змішуємо з сирною масою.
- Викладаємо масу на вафлі, накриваємо торт плівкою і ставимо на кілька годин в холодильник.
- Виймаємо з форми, прибираємо плівку і прикрашаємо зернами граната або ягодами, шоколадною крихтою і т.д.
Порада: нижній корж з вафель ви можете замінити на крихту з пісочного печива, змішавши його з розтопленим вершковим маслом і утрамбувати в формі. За смаком додайте подрібнені мигдалеві горішки.
Джерело