Куряча ковбаса в домашніх умовах. Виходить дуже смачна, а головне натуральна

Приготувавши таку смачну курячу ковбасу у домашніх умовах, ви більше не будете купувати її в магазині. Готується дуже швидко та з простих інгредієнтів.

Ваша родина залишиться дуже задоволеною, скуштувавши таку смакоту.

Вам знадобиться:

  • Філе куряче – 0,5 кг.;
  • Вершки – 200 мл.;
  • Часник – 3 зубки;
  • Білок яєчний – 2 шт.;
  • Сіль кухонна – чайна ложка;
  • Паприка – чайна ложка;
  • Перець чорний, мелений – за смаком;
  • Спеції – за смаком.

Як зробити:

Приготувати ковбасу можна двома варіантами:



1 варіант:

  1. М’ясо потрібно подрібнити за допомогою м’ясорубки.
  2. До фаршу додайте всі інші інгредієнти та змішайте до однорідності.
  3. Візьміть фольгу для випікання, покладіть на неї м’ясну суміш та щільно загорніть у рулет. Кінці зафіксуйте. Після ковбасу у фользі обгорніть харчовою плівкою.
  4. Відваріть ковбасу протягом 40 хвилин у звичайній воді.
  5. Після дістаньте, почекайте поки вона охолоне та залиште її на 12 годин у холодильній камері.
  6. Перед подачею наріжте невеликими шматочками.

Смачного!



2 варіант:

  1. М’ясо потрібно подрібнити за допомогою м’ясорубки.
  2. До фаршу додайте всі інші інгредієнти та змішайте до однорідності.
  3. Візьміть кишку. Перед цим її потрібно гарно вимити. Начиніть її м’ясною сумішшю. Кінці потрібно зафіксувати кулінарною ниткою.
  4. За допомогою зубочистки зробіть кілька проколів.
  5. Відваріть ковбасу у підсоленій воді до повного приготування.
  6. Після дістаньте та залишіть охолоджуватись.

Приємного апетиту!