Квашена капуста за бабусиним рецептом. Виходить дуже смачна хрустка

Для тих, хто полюбляє хрустку квашену капусту, цей рецепт приготування стане у пригоді. Готується вона дуже швидко та з елементарних продуктів, які є у кожного вдома.

Така закуска буде вмить розлітатись з вашого столу.

Інгредієнти:

  • Морква свіжа – 2 шт.;
  • Капуста біла – 1 шт.;
  • Цукор – пару столових ложок;
  • Сіль кухонна – 3 столові ложки;
  • Вода питна – 2000 мл;
  • Спеції.




Як приготувати:

  1. Нашаткуйте капусту.
  2. Моркву натріть на тертці з великими отворами.
  3. Перемішайте овочі та щільно складіть у чисту скляну банку.
  4. Приготуйте розсіл, закип’ятіть воду з сіллю та залишіть охолоджуватись.
  5. Холодним розсолом залийте капусту.
  6. Для зручності, банку потрібно поставити у велику посудину, щоб зайвий розсіл мав куди стікати.
  7. Відкриту банку залишіть стояти 48 годин. Інколи потрібно прорізати капусту ножем, щоб вийшло повітря.
  8. Після злийте розсіл та у нього додайте цукор, перемішайте й залийте знову у банку.
  9. Закрийте банку та поставте зберігатись у холодильну камеру.

Смачного!