
Весною наш організм потребує безліч вітамінів. Тому, пропонуємо дуже легкий та смачний рецепт салату з буряку.
Пише Годинник із посиланням на Улюблена
Вам знадобиться:
Буряк – 2 шт.;
Цибуля – 1 шт.;
Олія рафінована – 3 столові ложки;
Сіль;
Перець;
Цукор;
Оцет бальзамічний (за вашим бажанням).
Спосіб приготування:
Спочатку приготуйте буряк. Використати можна 2 варіанти. 1 – відварити у воді, 2- загорнути в фольгу, попередньо змастивши олією та випікати 1 годину 30 хвилин чи 2 години при 200 градусах у духовці.
Цибулю наріжте дрібним кубиком та обсмажте на пательні до золотого кольору.
Буряк натріть на буряковій тертці та додайте до цибулі.
Обсмажуйте все разом приблизно 5-7 хвилин додавши спеції.
Смачного!