Легкий та смачний рецепт салату з буряку по-новому. Господиням на замітку

Весною наш організм потребує безліч вітамінів. Тому, пропонуємо дуже легкий та смачний рецепт салату з буряку.

Пише Годинник із посиланням на Улюблена

Вам знадобиться:

Буряк – 2 шт.;

Цибуля – 1 шт.;

Олія рафінована – 3 столові ложки;

Сіль;

Перець;

Цукор;

Оцет бальзамічний (за вашим бажанням).

Спосіб приготування:

Спочатку приготуйте буряк. Використати можна 2 варіанти. 1 – відварити у воді, 2- загорнути в фольгу, попередньо змастивши олією та випікати 1 годину 30 хвилин чи 2 години при 200 градусах у духовці.

Цибулю наріжте дрібним кубиком та обсмажте на пательні до золотого кольору.

Буряк натріть на буряковій тертці та додайте до цибулі.

Обсмажуйте все разом приблизно 5-7 хвилин додавши спеції.

Смачного!