Люблю голубці – готувати ні! Цей рецепт підкорив моє серце, а смак ще більше!

Інгредієнти:
Капуста – 250 грам,
фарш – 250 грам,
рис – 0,5 склянки,
цибуля – 1 штука,
морква – 1 штука,
часник – 3 зубчики,
сіль,
перець,
яйце – 1 штука.

Приготування:
Ріжемо дрібно капусту, потім обшпарюємо окропом. Рис відварюємо до напівготовності. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажуємо цибулю і моркву на олії, додаємо подрібнений часник.
Змішати фарш, капусту, яйце, моркву з цибулею, сіль, перець, спеції. Формуємо з фаршу довгасті котлетки, обвалюємо у борошні й укладаємо на змащене деко, заливаємо соусом. Запікаємо при 170 градусах протягом 30 хвилин.
Для соусу: змішати 1 столову ложку томатної пасти з 2 столовими ложками сметани, заливаємо 1 склянкою води, солимо, перчимо.
Смачного!

джерело