Малосольні кабачки такі ж смачні як й огірки. Готувати їх дуже просто й не потребує багато часу

Малосольні кабачки такі ж смачні як й огірки. Готувати їх дуже просто й не потребує багато часу та зайвих зусиль.

Складові:

  • Молоді кабачки 1 кг.;
  • Головка часнику 1 шт.;
  • Парасолька кропу;
  • Листя смородини;
  • Листя хрону;
  • Листя вишні;
  • Зелень петрушки;
  • Духмяний перець горошок 1 ч. л.;
  • Кухонна сіль 2 ст. л.;
  • Цукор пісок 1 ст. л.;
  • Питна вода 1 л.




Спосіб приготування:

  1. Поріжте молоді кабачки на кружечки, а якщо завеликі кружечки, то розріжте їх навпіл.
  2. Після вкладіть їх пошарово в підготовлену каструлю й перекладіть всі шари сумішшю з зелені та рубаного часнику.
  3. Для розсолу розчиніть у воді сіль з цукром та закип’ятіть.
  4. Залийте ємність з кабачками киплячим розсолом, дайте повністю охолонути та приберіть на 12 годин до холодильника.
  5. Через зазначений час страва буде готова.

Смачного!