Мій найкращий рецепт, тепер так готую помідори постійно! Помідoри по-пoльски – закрила минулого року пару баночок на пробу, і пошкодувала що так малo!

Мій найкращий рецепт, тепер так готую помідори постійно! Джерело

Зникають зі столу за лічені хвилини – тепер завжди роблю відразу побільше!

Як приготувати помідори по-польськи:

  • Беремо стерилізовані 0,5л банки (3 шт) і викласти в них послідовно шарами: нарізаний ппівкільцами цибулю, нарізані петрушку і кріп, часник, нарізані часточками помідори.
  • І так, поки банку не заповниться повністю, залишивши верхнім шаром цибулю і зелень.
  • Після цього залити банки киплячим маринадом: на 1 літр окропу потрібно насипати 3 ст. ложки цукру і 1 cт. ложку солі.

У кожну 0,5 літрову банку влити по 1 ст л.олії і оцту – 9%.

Банки закатати, перевернути догори дном, укутати в плед, залишити до ранку.

Смачного!