Молочний горіх — корисні властивості, про які мало хто знає. Як правильно заготовити

Горіхи – це неймовірно смачний та корисний продукт. Вони містять багато вітамінів, мінеральних речовин, антиоксидантів та жирні олії.

Найкорисніші волоські горіхи в період молочної стиглості. Вони містять багато вітаміну С, Р, Е, групи В, йоду, каротиноїдів, фітонцидів та хініну. З них готують варення, настоянки, відвари та чаї. Ці засоби допомагають для підвищення імунітету, очищення крові та профілактики захворювання щитоподібної залози.



Для імунітету та очищення крові.

Змішайте в співвідношенні 1:1 натуральний мед та перекручені молочні волоські горіхи. Розкладіть суміш по стерильним сухим банкам, щільно закрийте та настоюйте в темному місці на протязі місяця.

Вживайте по 1 ч. л. тричі на день за пів години до їжі.

Настоянка з зелених горіхів.

Цей засіб допомагає при захворюваннях сечової й серцево-судинної системи, щитоподібної залози, діабеті та для очищення від холестерину.



Додайте в літр 70% спирту 30 зелених горіхів, залиште в темному місці на 14 днів та процідіть.

Вживайте по 1 ч. л. тричі на день за пів години до їжі.

В Італії з таких горіхів готують лікер Nocino, який допомагає при захворюваннях ШКТ.

Перед застосуванням засобів, обов’язково проконсультуйтеся з лікарем.

Будьте здорові!