
Мої діти це обожнюють і називають французьким сніданком! Плавлений домашній сир з печерицями – смакота неймовірна!
Готується легко і просто, і діти, і дорослі від нього в захваті!
пише ukrainians.today
Інгредієнти:
сир (краще домашній) – 500 грам
яйця – 2 штуки
сметана, краще домашня – 2-3 ст. л.
гриби (шампіньйони) – 200 грам
петрушка або кріп – 5 гілочок
харчова сода – 1 ч. л.
сіль за смаком.
Приготування:
Всі інгредієнти змішати і збити блендером.
Поставити каструлю на водяну баню, варити близько 15 хвилин помішуючи, щоб маса стала однорідною.
Якщо маса не розплавляється – значить вона погано збита.
Гриби дрібно нарізати, обсмажити на олії, трохи посолити, можна крапельку поперчити.
Коли сирна маса повністю розплавиться, додати петрушку і смажені гриби, після чого гарненько перемішати.
Відразу ж вилити масу в форми, дати сиру повністю охолонути і помістити в холодильник.
Для пікантності можна додати кілька подрібнених зубчиків часнику.
Смачного!