
Дуже простий та бюджетний рецепт. Спробуйте приготувати, вам сподобається!!!
Про це пише, Годинник із посиланням на Коліжанка.
Інгредієнти:
- печиво – 600 г
- какао – 3 ст. л.
- цукор – 1 склянка (250 мл)
- манка – 6 ст. л.
- молоко – 800 мл
Рецепт приготування:
- Змішуємо какао, цукор та манку.
- Поступово вливаємо молоко та перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок.
- Виливаємо в каструлю, доводимо масу до кипіння, та варимо ще 2 хвилини на повільному вогні, постійно помішуючи.
- Знімаємо з вогню та додаємо вершкове масло. Даємо охолонути до теплого стану.
- Беремо скляну глибоку форму, застиляємо її харчовою плівкою, злегка змащуємо олією та викладаємо товстий шар крему.
- Далі – шар печива та знову крем. Формуємо торт до закінчення інгредієнтів. Ставимо в холодильник на 6 годин.
- Після зазначеного часу виймаємо десерт з форми та смакуємо! 😉