Недавно смакувала печінку в простому, але оригінальному клярі, вперше так смачно їла цю страву!

Недавно смакувала печінку в простому, але оригінальному клярі, вперше так смачно їла цю страву!

Страва виходить неймовірною.

Повідомляє годинник, із посиланням на www.slovech.co

Інгредієнти і приготування:

  1. Готуємо кляр з 2-х яєць збитих з 2-ма ст.л. майонезу і борошна.
  2. Має вийти рідке тісто.
  3. Додаємо в тісто 1 обсмажену в олії цибулину.
  4. Додаємо 1 пропущений через прес зубчик часнику і трохи нарізаної зелені, спеції за смаком.

Викладаємо в кляр приблизно 300 грам курячої або індичої печінки, порізаної на шматочки 3х3 см.

Даємо печінці промаринуватися близько 15 хвилин, потім викладаємо ложкою на сковорідку в рослинне масло, обсмажуємо до рум’яної скоринки на невеликому вогні.=

Смачного!