
Хочете здивувати своїх гостей? Однак ідеї вичерпалися, але хочеться зробити блискуче враження! За допомогою такого простого рецепту можна не тільки здивувати своїх гостей, але і себе саму, приготувавши досить смачну страву з курки, спробувавши яку один раз, вам захочеться готувати її знову і знову. Така смачна страва не може набриднути!
Ми звикли готувати її за допомогою борошна і яєць, проте, як виявилося, є більш креативний і простий спосіб приготування цих ласощів. Цей спосіб буде зовсім іншим і вам дуже сподобається. Просто слідкуйте за нашими інструкціями і приготуйте відбивні по-новому!
Що нам знадобитися для страви?
- куряча грудка – 4 шт;
- рідкий мед – 40 г;
- гірчиця – 30 г;
- часник – 3 зубчики;
- майонез – 50 г;
- олія соняшникова- 30 мл;
- улюблені спеції.
Тепер розберемося з процесом. Змішуйте все вище перераховане. У вас повинен вийти справжній маринад з усього цього. Залиште соус в такому стані і приступайте до підготовки основного інгредієнта.
Почистіть філе, зробіть так, щоб на ньому не було ніякої вологи. Відбивайте так, щоб вийшли тонкі слойки. Далі покладіть їх маринуватися в соусі. Протримайте їх приблизно годину або більше. Аромат страви від цього буде більш насиченим.
Розігрійте духовку до 180. Покладіть готові грудки на заздалегідь застелену пергаментом сковорідку і відправте в духовку. Протримайте всього сорок хвилин і вийміть.
Гості будуть від цього просто в захваті!
Смачного!