НЕЙМОВІРНО СМАЧНЕ ТА РОЗУМНЕ ТІСТЕЧКО! ТАК ЛЕГКО ВИ ЩЕ НЕ ГОТУВАЛИ! ТАКИЙ ПЕЧУТЬ УСІ ГОСПОДИНІ У ЗАКАРПАТТІ! СЬОГОДНІ НА РОБОТІ КОЛЕГ ПРИГОСТИЛА – НАВІТЬ ШЕФ БУВ У ЗАХВАТІ! НІХТО НЕ ПОВІРИВ, ЩО ЦЕ ДОМАШНЯ ВИПІЧКА!

Оригінальність цієї випічки полягає в тому, що в духовку ставиться рідке тісто. Але в процесі випічки через відмінності жирності інгредієнтів пиріг самостійно розшарується і виходить чудове тістечко з ніжною кремовою начинкою.  Джерело

Складові:

яйця курячі – чотири яйця

борошно пшеничне – 115 грамів

вода питна – один стакан

молоко тепле – дві склянки

масло – 125 грамів

цукор – один стакан

ванільний цукор – одна чайна ложечка

Приготування

Акуратно відокремити яєчні жовтки від білків. Білки викласти в суху чистий посуд, не допускаючи ні краплі жиру, вологи і яєчних жовтків.

Додати дрібку солі і збuти білки міксером в стійку піну. Вершкове масло розтопити будь-яким способом і трохи охолодити. Яєчні жовтки викласти в порожню миску. Додати цукор і воду.

Збити міксером до білого. Влити до суміші масло розтоплене і перемішати до однорідності.

Потім влити в цю ж миску молоко, всипати борошно і перемішати тісто до однорідності. Дуже акуратно підмішати в тісто збиті білки.

Приготувати форму для випічки, змастити її маслом і присипати борошном. Вилити в форму готове тісто. Духовку розігріти до 180 градусів і відправити в неї форму приблизно на одну годину. Готове розумне і смачне тістечко остудити, посипати цукровою пудрою і нарізати на порційні шматочки. Після цього можна подавати до чаю.

Смачного!