
Ніжна куряча печiнка в сметані!
Щотижня готую до вечері. Дуже смачно, рекомендую! Джерело
Складові:
Печiнка куряча – 1 кг
Молоко – 1 стакан
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Сметана – 150 г
Кріп – 1 пучок
Перець (суміш) – 1 шт.
Сіль – 1 шт.
приготування:
Печiнкy промиваємо і заливаємо молоком.
Прибираємо в холодильник на півгодини.
Читайте також:ТЕПЛИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ З ДОСТУПНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ. І ЧОЛОВІК І ДІТИ ВІД НЬОГО ПРОСТО В ЗAХВАТІ! ЗAПИCУЙТЕ РЕЦЕПТ!
Цибулю і моркву нарізаємо дрібно. Обсмажуємо близько 5-7 хвилин.
Додаємо до цибулі і моркви курячу печiнку і смажимо близько 15 хвилин.
Солимо і перчимо, потім додаємо сметану. Тушкуємо 5 хвилин.
Посипаємо рубаним кропом.
Смачного!