ПЕЧИВО БЕЗ ЯЄЦЬ І МАСЛА. НІЖНІ СИРНІ ХУСТИНКИ З ЯБЛУЧНОЮ НАЧИНКОЮ – РЕЦЕПТ ДУЖЕ ПРОСТИЙ, БЮДЖЕТНИЙ І ШВИДКИЙ

Ніжні сирні хустинки з яблучною начинкою – рецепт дуже простий, бюджетний і швидкий.

Цей рецепт не тільки смачний, але і корисний! Сирні хусточки з яблуками. Це печиво без яєць і масла – якраз підійде тим, хто хоче солодке, але стежить за фігурою!  Джерело

Інгредієнти:

борошно – 250 г

сир – 250 г

кефір – 100 г

яблука – 1-2 шт.

кориця- за смаком

цукор – 10 ч. л.

сіль – 0,5 г

цукрова пудра – за смаком.

Приготування:

Перетираємо сир через сито, потім додаємо 9 ч. л. цукру і 0,5 г солі. Збиваємо все блендером. Змішуємо сирну масу з кефіром і потроху додаємо борошно. Замішуємо м’яке і еластичне тісто.

Для начинки очищені яблука нарізаємо тонкими скибочками, щоб вони добре пропеклися.

Розкачуємо тісто в пласт товщиною 2-3 мм, нарізаємо невеликими квадратиками розміром приблизно 5х5 см. Розкладаємо на квадратики яблука, посипаємо цукром і корицею за смаком, потім загортаємо.

Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Випікаємо при 180 °С протягом 20 хвилин до золотистого кольору.

Готове печиво остуджуємо накривши рушником, потім посипаємо цукровою пудрою.

Печиво за смаком дуже схоже на пісочне, але воно, на відміну від нього, не ламається. Випічка дуже ніжна, м’яка і повітряна за своєю структурою.