Печиво, яке ми усі так любили в дитинстві. Гарний рецепт, господиням на замітку

Печиво, яке готує мама, завжди згадують діти, як найщасливіші та найсмачніші моменти в їхньому житті. Якщо бажаєте, щоб таких моментів було більше, то приготуйте родині це дуже смачне та ароматне печиво.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 1 кг.;
  • Молоко 60 мл.;
  • Сметана 60 мл.;
  • Яйця курячі 3 шт.;
  • Цукор пісок 200 гр.;
  • Масло вершкове 200 гр.;
  • Розпушувач для тіста 2 пакети;
  • Пудра цукрова 50 гр.;
  • Ванілін.




Спосіб приготування:

  1. Змішайте просіяне борошно та розпушувач.
  2. В глибокій мисці з’єднайте м’яке масло з цукром та ретельно перетріть.
  3. Додайте по одному яйцю, кожного разу ретельно вимішуючи масу.
  4. Наступним додайте молоко, сметану та ванілін й перемішайте.
  5. Всипте борошно, замісіть тісто, загорніть в плівку та покладіть до холодильника на годину.
  6. Охолоджене тісто пропустіть через м’ясорубку зі спеціальною насадкою для печива.
  7. Перекладіть заготовки на деко та випікайте 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
  8. Присипте готове печиво цукровою пудрою.

Смачного!