Пекінська капуста в клярі по-корейськи. Смакота, від якої важко відірватися

Капуста є різних видів, з неї можна приготувати дуже смачні та корисні страви. Це можуть бути салати з синьої та білої капусти, крем-супи з броколі й кольорової капусти. Пропонуємо дуже незвичайний рецепт пекінської капусти в клярі по-корейськи. Простий та легкий в приготуванні, але має приємний й неперевершений смак.

Інгредієнти:

  • Олія рослинна;
  • Пекінська капуста 8 листків.




Кляр:

  • Пшеничне борошно 1 скл.;
  • Бульйон 1 скл.;
  • Курячі яйця 2 шт.;
  • Морська сіль.

Соус:

  • Соєвий соус 4 ст. л.;
  • Винний оцет 1 ст. л.;
  • Перець гострий.

Спосіб приготування:

  1. Розберіть пекінку на листки, промийте їх та обсушіть, а потім розріжте на 2-4 частини.
  2. В ємності змішайте соєвий соус з винним оцтом та гострим перцем.
  3. Збийте курячі яйця з сіллю, змішайте з просіяним борошном, влийте половину бульйону та замісіть тісто.
  4. Додайте другу частину бульйону та перемішайте до однорідності.
  5. Нагрійте в пательні рослинну олію.
  6. Занурте листок капусти в кляр та покладіть на пательню.
  7. Смажте його з обох боків, поки не утвориться рум’яна скоринка.
  8. Викладіть пекінську капусту в клярі на блюдо вистелене паперовою серветкою та подайте до неї соус.

Приємного апетиту!